Rólunk

Üdvözöljük honlapunkon!

Közép-európai éghajlatunk jelentősen befolyásolja a szabadtéri medencék használati idejét . Medencénk lefedésével jelentősen meghosszabbíthatjuk fürdősszezonunk hosszát. Minden úszómedence tulajdonos célja az, hogy megépített medencéjét minél tovább tudja használni pihenésre, felüdülésre. Ezért ajánljuk az Aquacrom Kft. medencefedéseit. Csapatunk többéves szakmai háttérrel rendelkezik, mind a medencefedések gyártása mind értékesítése terén. A medencetakarások kivitelezésénél gyors, megbízható és pontos teljesítésre törekszünk. Mindezt a legmodernebb informatikai háttér és megbízható infrastruktúra támogatja. Az Aquacrom Produkt Kft ISO 9001:2008 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert működtet, ez támogatja és egyben alátámasztja cégünk gyártási elveit és cégfilozófiáját.

Medencefedéseink a megrendelő igényei, elképzelései, valamint a medence méretezése alapján készül. Így tudunk megrendelőinknek a medencefedésre egyénre szabott, egyedi ajánlatot adni. Itt mindenki megtalálja a neki megfelelőt, mivel egyedi gyártásban készülnek a medencefedések. Alacsony, félmagas, magas és kombinált ,exklusív fedések közül választhat, számos méret és formavilágban. Eltolható, egyszerűen kezelhető , több szegmensből álló medencefedések. Számunkra fontos, hogy a medencefedés kiváló minősége kedvező árral párosuljon. Elsődleges célunk ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása.

MINŐSÉGI MUNKÁT KÍNÁLUNK - PIACVEZETŐ ÁRON 

Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és tájékoztatás a medencefedés kialakítási lehetőségeiről, amit szakembereink minden esetben a helyszínen végeznek el.

 

 

Cégünk célja

AZ AQUACROM KFT CÉLJA:
FELÉPÍTENI EGY STABILAN MŰKÖDŐ, ELISMERT VÁLLALKOZÁST,
AMELY TERMÉKEIVEL, ÜGYFELEI RÉSZÉRE ÉLVEZHETŐVÉ, TISZTÁVÁ, KÉNYELMESSÉ ÉS BIZTONSÁGOSSÁ TESZI A MEDENCE HASZNÁLATOT.
MINŐSÉGPOLITIKÁNKNAK MEGFELELŐ VÉGTERMÉK.
MINŐSÉGI ANYAGOKBÓL LEGYÁRTOTT, EGYEDI IGÉNYEKET IS KEILÉGÍTŐ, HATÁRIDŐRE KIVITELEZETT, TARTÓS ÉS IDŐT ÁLLÓ, ESZTÉTIKUS MEDENCEFEDÉSEK.
CÉGÜNKET ÉS TERMÉKEINKET MÁSOKNAK IS TOVÁBBAJÁNLÓ ELÉGEDETT ÜGYFÉLKÖR!